Mostar Summer Fest

Sassja je najtraženija hip hop zvijezda u regiji i dolazi na Mostar Summer Fest!

Lifestyle / Flash | 21. 03. 2017. u 09:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Summer Fest nastavlja s otkrivanjem sjajnih glazbenih imena koja dolaze na ovogodišnje, peto po redu izdanje Festivala.

Do sada su nam otkrili da ove godine na plato industrijske zone grada Mostara dolaze Massimo, Edo Maajka, Mostar Sevdah Reunion, Zabranjeno pušenje, Bend Jorgovani, Futavci i Floridus, a danas nas iznenađuju sa jednim od novih, najtraženijih hip hop imena u regiji.

Radi se o Saneli Halilović, svima poznatija pod imenom Sassja, koja od 2015. godine objavom albuma 'Taktički praktično' uživa u iznimno pozitivnim recenzijama glazbene struke, dok ovu, 2017. godinu Sassja otvara u velikom stilu, osvajanjem vrha ljestvice MTV-jeve Domaćice s aktualnom 'Njemicom'.

„Naš Festival je prepoznatljiv po tome što u 48 i nešto više sati njegovog trajanja, na jednom mjestu okupi iznimno kvalitetna glazbena imena koja dolaze iz raznih glazbenih žanrova. Primjerice, užitak će biti u jednoj večeri uz dobro društvo čuti Massima, Mostar Sevdah Reunion i energičnu Sassju. Sigurni smo da će i ove godine, zahvaljujući odličnom line-upu i našoj sjajnoj publici, Mostar Summer Fest ponovno biti epicentar pozitivne energije“, prokomentirali su organizatori, dodavši kako su PROMO ulaznice po cijeni od 20 KM za obe večeri Festivala s više od 20 različitih izvođača, u prodaji još samo do 31.3., a možete ih kupiti online na stranici kupikartu.ba ili na najbližem kupikartu.ba prodajnom mjestu. Stoga požurite po svoju ulaznicu i kupovinom do 31.3. uštedite 40% od finalne cijene.

Vidimo se 30.6. i 1.7.2017., a do tada,

FEEL YR V:BE!

Kopirati
Drag cursor here to close