Uradak

S.A.R.S. predstavio 'Pepeo'

Kultura / Glazba | 03. 10. 2016. u 19:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I nakon deset godina glazbene karijere, grupa S.A.R.S. nastavlja u istom energičnom tonu. Bend se nalazi na samom vrhuncu koncertnih aktivnosti, nominiran je za prestižnu MTV nagradu za najboljeg regionalnog izvođača po treći put, a u ponedeljak je premijerno predstavljen novi spot za singl 'Pepeo', upravo na MTV kanalu.

Pjesmom 'Pepeo' bend nastavlja sa predstavljanjem svog aktualnog 'Poslednjeg albuma', koji su obavili u svibnju pod Dallas Records/Lampshade Media etiketom.

"Korijeni pjesme 'Pepeo' sežu do samih početaka rada grupe S.A.R.S. Snimanjem 'Poslednjeg albuma' sazrelo je vrijeme i za dovršetak pjesme. 'Pepeo' se izdvojila kao favorit albuma i našla put do publike na koncertima, pa smo odlučli da za nju snimimo i spot. Da bude u skladu sa stažom pjesme, izradu spota smo povjerili Vladimiru Miloševiću iz Studia Frame, koji je bio zadužen za većinu spotova s početka karijere grupe S.A.R.S.", poručili su članovi benda.

Bend S.A.R.S. iza sebe ima šest studijskih i jedan live album, a 'Pepeo' je njihov 21. videospot, dok spotovi 'Buđav lebac', 'Lutka', 'Perspektiva', 'To rade', 'Ratujemo ti i ja', broje milijune pregleda na YouTube, a posljednji za singl 'Glupost' s bendom 'Ničim izazvan' za sada ima više od 600 000 pregleda.

Ovim uspjesima bend se može pohvaliti još jednom, trećom po redu, MTV nominacijom u Best Adria Act kategoriji. Glasanje za ovu i sve ostale MTV EMA nagrade odvija se na linku MTVEMA.com i traje do subote, 5. studenog u ponoć.

Kopirati
Drag cursor here to close