Treća sreća

S.A.R.S. nominiran za MTV EMA nagradu

Kultura / Glazba | 29. 09. 2016. u 14:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MTV je objavio nominacije za 2016. MTV EMA dodjelu koja će se ove godine održati 6. studenog u Rotterdamu.

U utrci za najboljeg regionalnog izvođača u Best Adria Act kategoriji, po treći se put, našla i grupa S.A.R.S. Fuzija različitih gazbenih stilova koji spretno obuhvaćaju pop, rock, reggae, hip hop i blues s elementima tradicionalne folk glazbe kojom se ističu na glazbenoj estradi razlog su i ovogodišnjih nominacija.

"Nadamo se da ćemo godinu u kojoj obilježavamo 10 godina banda okruniti i MTV EMA nagradom. Treća sreća!" Svoj glas možete im dati na linku MTVEMA.com, sve do subote, 5. studenog do 23:59 sati. U katergoriji MTV Best Adria Act od regionalnih izvođača našli su se još i Luce, Elemental, Siddharta i Toni Zen.

Ususret obljetničkim koncertima 21. i 22. listopada u Domu sportova, S.A.R.S. je objavio i novi singl 'Pepeo' kojim nastavljaju predstavljati svoj aktualni 'Poslednji album' objavljen u svibnju pod etiketom Dallas Records/Lampshade Media.

Epidemija dobre glazbe i nenormalna količina energije očekuju vas uskoro u Domu sportova. Rezervirajte svoje ulaznice za rođendanske koncerte S.A.R.S.-a u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu. Jedan od medijskih sponzora koncerta u Zagrebu je i Bljesak.info, a o atmosferi u Domu sportova izvjestit ćemo naše čitatelje.

Cijena redovne ulaznice je 90 kn, fan pit 120 kn, dok na dan koncerta cijena ulaznice je 110 kn. Cijena redovnih ulaznica za oba dana je 120 kn, a fan pit ulaznica 170 kn.

Kopirati
Drag cursor here to close