Samo jedna namirnica spasit će vaše ispucale pete
Kratki tretman
OBJAVA: Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. 19:05
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Samo jedna namirnica spasit će vaše ispucale pete
0

Za njega vam je potrebna samo jedna namirnica koju vrlo vjerojatno već imate kod kuće, a radi se o limunu.

Nakon ljeta ispucale pete nisu neuobičajena pojava.

No, trenutno zaboravite na sve savjete i kućne tretmane za koje ste ikad čuli, jer vam mi danas otkrivamo jedan za koji dosad možda niste, piše Index.hr.

Za njega vam je potrebna samo jedna namirnica koju vrlo vjerojatno već imate kod kuće, a radi se o limunu. Ovaj jednostavni tretman tako možete napraviti već danas, kako sutra ne biste morali skrivati svoja stopala.

Izaberite samo jedan veći limun koji je nešto svjetliji i mekaniji te obje polovice iscijedite do pola te unutar njih ostavite dio njegove pulpe.

Svoje pete zatim stavite u prazne polovice limuna, navucite preko čarape te držite otprilike pola sata. Kiselina u limunu uklonit će mrtve stanice kože i omekšati je.

Tako će grubi dijelovi postati mekaniji i nježniji na dodir. Beauty tretman završite nanošenjem kokosovog ili nekog drugog hranjivog ulja na pete ili nekog losiona, specijaliziranog za iste.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.