Global Village

Sajam kultura u Mostaru - upoznajte studente iz Turske, Ukrajine, Češke...

Lifestyle / Flash | 02. 03. 2016. u 08:25 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

AIESEC Mostar, lokalni ured najveće međunarodne studentske organizacije, organizira jedinstveni sajam kultura pod nazivom Global Village koji će se održati u srijedu, 02. ožujka s početkom u 14:00 sati u prostorijama Hrvatskog Doma Hercega Stjepana Kosače.

Na sajmu ćete imati priliku upoznati 5 internacionalnih studenata koji volontiraju u srednjim školama u sklopu projekta Power Up kojeg je organizirao lokalni ured AIESECa u Mostaru; a koji se, osim u Mostaru, implementira i u Sarajevu i Banja Luci,

Praktikanti će, u okviru Global Villagea, predstaviti svoju kulturu, običaje, tradicionalna jela, tako da će posjetitelji tog događaja biti u prilici da nauče nešto novo o drugim državama, ali i da predstave svoju državu i kulturu praktikantima. Ovi studenti dolaze iz Turske, Ukrajine, Češke, Azerbajdžana i Omana.

Global Village za cilj ima uklanjanje geografskih i kulturoloških barijera kako bi se poštovale razlike i povezanost, ali i pozivanje na toleranciju i poštovanje različitosti kultura. Iz AIESECa pozivaju sve zainteresirane da se uključe u ovaj događaj i nauče nešto novo o drugim kulturama, kao i o radu samog AIESECa.

Kopirati
Drag cursor here to close