pravi djecu, a ne plaća?

Roberto Carlos osuđen na tri mjeseca zatvora zbog neplaćanja alimentacije

Lifestyle / Zdravlje | 24. 08. 2017. u 06:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sud u Rio de Janeiru naložio je zatvaranje bivšeg brazilskog nogometaša Roberta Carlosa na razdoblje od tri mjeseca zbog kašnjenja u plaćanju alimentacije za dvoje svoje djece.

Ovaj 44-godišnjakinji bivši nogometaš duguje 61.000 reala (20.000 dolara) svojoj bivšoj partnerici Barbari Thurler. Proces je vođen u obiteljskom sudu Itaperuna Forum u državi Rio de Janeiro, bez prisustva javnosti, priopćili su sudski izvori za Efe.

Lokalni mediji kažu da je Carlos, koji je trenutno ambasador nogometa Real Madrida u Aziji i Oceanija, kazao kako su financijske poteškoće razlog kašnjenje plaćanja.

Carlos je jedan od najboljih lijevih braniča u povijesti, a nedavno je deveti put postao otac nakon što njegova sadašnja supruga Mariana Lucon rodila djevojčicu Marianu.

Roberto Carlos nije jedini brazilski igrač koji je dobio zatvorski zbog toga što nije platio ni izdržavanje djece. Svjetski prvak Edilson Silva Ferrerira, koji je bio dio brazilske reprezentacije koja je osvojila svjetsko prvenstvo 2002., u dva navrata je osuđivan na zatvor. Edilsonu se akumulirao dug od 430.000 reala (oko 136.000 dolara) za alimentaciju, uključujući i kamate na neplaćene obveze u trajanju tri godine.

Kopirati
Drag cursor here to close