Red Bull RapLika: Zbog kiše regionalno finale u petak
Hip hop
OBJAVA: Srijeda, 17. svibnja 2017. 16:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
50 Raplika Sarajevo 2016
0

Organizatori su zbog kiše najavljene za subotu odlučili natjecanje pomjeriti dan ranije

Do događaja koji ljubitelji hip hopa s nestrpljenjem očekuju ostalo je još samo malo, točnije, dan manje nego što je bilo predviđeno. Naime, uslijed velike vjerojatnoće kiše, odlučeno je da se regionalno finale Red Bull RapLike sa subote pomjeri na petak 19. sivnja, u 20.00 sati. Lokacija ostaje ista: Soni trg, Tuzla.

Meteorolozi za subotu, kada je prvobitno planirano održavanje regionalnog finala Red Bull RapLike, najavljuju veliku mogućnost kiše. Stoga su organizatori odlučili natjecanje pomjeriti dan ranije, kako bi publici omogućili puni doživljaj i neometan užitak u hip hop spektaklu na otvorenom.

Lokacija ostaje Soni trg u Tuzli, a ne mijenja se ni ono što je najbitnije: sudionici. Osam najboljih freestyle repera iz BiH, Hrvatske i Srbije demonstrirat će svoje umijeće sklapanja improviziranih rima i boriti se za titulu najboljeg repera slobodnim stilom.

U finalu će nastupiti Arot, Darko Richter i MC Nuha iz BiH; Sultan i Krljo iz Hrvatske; te Mali Princ, Samuraj Krek i VeB iz Srbije. U žiriju sjede Brano (Dubioza Kolektiv), Frenkie, Grasshopper, Toza (Rap Skillz) i Celo 385 (Azzlackz), voditeljica je popularna Sajsi MC, dok je za glazbu zadužen DJ Soul.

Ulaz na natjecanje je slobodan, kao i na afterparty u cafe baru Sloboda. Za sudonike regionalnog finala, pored glavne nagrade, predviđena je i nagrada koju dodjeljuje Buzz Sneaker Station.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.