Rasprodano već pola amfiteatra za koncert Nine Badrić u Međugorju
Koncert godine
OBJAVA: Četvrtak, 20. srpnja 2017. 12:06
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Nina Badrić plakat
1

''Mnogi su već svoje ulaznice osigurali na vrijeme, pa u ovom trenutku već imamo rasprodano pola amfiteatra”, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

U jednoj od najljepših ljetnih pozornica u našoj zemlji - amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju, 13. kolovoza, nastupit će Nina Badrić uz pratnju svog benda.

Zanimanje za ovaj koncert je očekivano veliko, kao I za sve njene prethodne koncerte u Hercegovini.

''Osim Hercegovaca očekujemo dosta Nininih fanova iz dijaspore, koji svoj godišnji odmor provode u Hercegovini ili na moru. Mnogi su već svoje ulaznice osigurali na vrijeme, pa u ovom trenutku već imamo rasprodano pola amfiteatra”, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Ulaznice su za prodaju dostupne na blagajni Herceg etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, a moguće ih je kupiti i preko web stranice kupikartu.ba.

Zlatni sponzor koncerta je kozmetika ORIFLAME, koja proslavlja 50 godina postojanja upravo uz Ninu, njihovog ovogodišnjeg brend ambasadora.

Koncert je podržao I Julius Meinl, Rauch, Džajić commerce, Herceg etno selo I Turistička zajednica HNŽ-a.

Nina Badrić ljeto provodi dosta radno, a prije Međugorja, očekuju je koncerti na Jadranu. Radijskim eterom trenutačno vlada sa svojim aktualnim singlom "Vrati me”.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Nitko Nikada
1. Nitko Nikada
prije 28 dan.
Sta morite boni, strah vas da ih necete prodat sve pa morite stalno
+4
-5
0
BA
Safari