Nakon 35 godina

Raspali se Partibrejkersi

Lifestyle / Flash | 09. 05. 2017. u 14:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Cane i ja smo radili zajedno i apsolutno je bilo nebitno tko je što napisao. Pa zato smo bend! Čim krene dijeljenje na titule, čim krene ego da se naduvava… To je bolest ovog svijeta u ovom trenutku”, izjavio je Nebojša Antonijević Anton, gitarist Partibrejkersa za srpski Blic, što su potom prenijeli i drugi srpski mediji.

Nakon 35 godina zajedničkog rada, kultnih albuma i naravno isto takvog kultnog statusa razdvojio se jedan od najpoznatijih tandema kad je u pitanju rock glazba na ovim prostorima.

Cane je već uvelike u svom novom bendu Škrtice koji je u nekoliko navrata nastupio i u Zagrebu, dok je Anton s još dva preostala člana Partibrejkersa odlučio oformiti novi bend za koji još uvijek ne zna kako će se zvati, prenosi portal Ravno Do Dna.

Inače posljednji zagrebački koncert Partibrejkersa održan u prosincu prošle godine donio je neke trzavice između Caneta i Antona na pozornici, no teško je bilo predvidjeti da će to biti upravo jedan od zadnjih koncerta na kojima ih se moglo čuti i vidjeti, jer imali su Partibrejkers i dobrih i loših večeri, ali čini se da svakoj priči dođe kraj.

Nažalost, bend koji je za nekoliko generacija bio sinonim Rock 'n' Roll bunta više ne postoji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close