Radionica za roditelje

Radionica u Mostaru: 'Kako se hraniti za 1, a misliti na 2+'

Lifestyle / Flash | 27. 04. 2017. u 09:08 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji BUDI TU zajednice aktivnih roditelja u srijedu, 3. 05. 2017. u razdoblju od 18 do 20.30 sati, u Princess dvorani hotela Mepas održat će se radionica za roditelje i buduće roditelje na temu 'Kako se hraniti za 1, a misliti na 2+'.

Paralelno s radionicom za roditelje održat će se i igraonica za djecu na temu 'Oživljavanje starih igara'. Školovana odgajateljica djecu uzrasta od 3 do 12 godina naučit će kako se igraju guma, klikeri i školica. Roditelji koji dođu na radionicu, imaju mogućnost ostaviti djecu u igraonici u periodu od 18 do 20.30 sati.

Uvodničarke na radionici za roditelje su ginekologinja dr. Tanja Krešić, jedna od omiljenijih doktorica u Mostaru kako zbog stručnosti, tako i zbog načina na koji se posveti pojedinoj trudnici. Dr. Krešić će podijeliti svoja i iskustva svojih pacijentica na temu kako fizički i psihički ostati fit u trudnoćii pripremiti se za porod.

O važnosti dojenja za majku i bebu, te brojne primjere i slučajeve iz 25 godina rada s rodiljama doznat ćemo od Rusmire Arapović, specijalizirane babice za dojenje koja je podrška i savjetnica rodiljama.

O važnosti zdrave prehrane doznat ćemo više od Nevene Pandža, magistre nutricionizma i Vedine Kurtović – Ajanović, psihologinja. Zajedno predstavljaju tim “Nutri četiri sad” koji promovira multidisciplinarni pristup prehrani. Nevena i Vedina će dati savjete i smjernice roditeljima na teme poput: Koliko ozbiljni moramo biti prilikom biranja i pripreme namirnica?Stvaramo li stres sebi i djeci?Kako uključiti tatu u plan prehrane obitelji? Te će kreirati dnevni meni za cijelu obitelj.

Nakon uvodnih izlaganja, stručnjakinje će odgovarati na pitanja roditelja.

Ulazniceza radionicu po cijeni od 25,00 KMmogu se kupiti na info Info pultu u MepasMall prodajnom centru.

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja za cilj ima promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima. Poruke koje želimo poslati roditeljima kroz naš rad su: MANJE BRIGE, VIŠE RADOSTI – Svi se nalazimo u sličnim izazovima s mališanima, problem je važno osvijestiti i o njemu razgovarati. MALI KORACI U PRAVOM SMJERU – Pomaže nam da sagledamo mogućnosti i iskustva pedagoga praktičara. Neki od savjeta pomoći će i nama - roditeljima. BUDI TU I BUDI SA SRCEM U TOMU - Spremno pružamo podršku roditeljima koji žele nešto više od roditeljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close