I to je moguće

Prvi ''single-brak'': Muškarac oženio samog sebe

Lifestyle / Flash | 01. 05. 2017. u 15:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan 40-godišnji Talijan, iz mjesta Sant'Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći se usprotiviti marginalizaciji koju u društvu doživljavaju single osobe.

Nello Ruggiero rekao je sebi ''da'' na proslavi koju je također sam sebi organizirao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a Nello je poručio i da misli da nikada neće voljeti nikoga drugog više nego sebe.

''Štoviše, voljeti samog sebe je najljepša stvar koja se može dogoditi ljudskom biću: samo tako se može postići unutarnji mir“, kazao je mladoženja.

Vjenčanje je prenosio tv show ''Šef proslava'', ali ovaj Talijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera.

''Prije svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petero braće i sestara, htio sam da ih uvjerim da se osjećam dobro ovako“, kazao je.

Rekao je i da su njegovi roditelji ''svadbu'' odlično prihvatili.

Mladoženja je stigao na vjenčanje na bijelom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan – umjesto toga našli su se na ovom neobičnom vjenčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten.

''Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su single i u 40-tim godinama života. Htio sam poslati poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da se i oni žele vjenčati sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku“, kazao je Nelo.

Kopirati
Drag cursor here to close