Vrijeme

Prognoza: Slab snijeg i jak vjetar

Lifestyle / Flash | 18. 01. 2017. u 06:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni je jutros oblačno sa slabim snijegom, u Hercegovini umjereno oblačno.

Temperature zraka u 7.00 sati: Bjelašnica -14 stupnjeva, Kupres -8, Goražde i Ivan-sedlo -7, Sokolac -6, Bihać i Gradačac -4, Bugojno i Sarajevo -3, Banja Luka, Doboj, Drvar, Jajce, Livno, Sanski Most, Srebrenica, Tuzla i Zenica -2, Bijeljina i Zvornik -1, Trebinje 3, Mostar 4, Čapljina 5, Neum i Stolac 6 stupnjeva.

U Bosni će danas biti oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini djelomično vedro. Krajem dana i u Hercegovini se očekuju slabije oborine. U južnim i zapadnim područjima kiša, na istoku i sjeveru snijeg. Vjetar u većem dijelu Bosne je slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne puše jak vjetar.

Najviša dnevna temperatura zraka od -5 do 0 stupnjeva, a na jugu zemlje najviša dnevna između 4 i 8 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Hladno vrijeme praćeno povremenim oborinama uvjetuje danas loše biometeorološke prilike u najvećem dijelu BiH. Tegobe kod meteoropata i kroničnih bolesnika i dalje će biti izraženije, stoga im se savjetuje da umanje aktivnosti.

U Hercegovini će zbog mogućih sunčanih razdoblja biti nešto ugodnije. Potrebno je povesti računa o adekvatnom odijevanju, navedeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close