Cameron Diaz

Prije nego što se proslavila bila je model, snimala je 'filmove' i osvajala srca zavodnika

Lifestyle / Zabava | 30. 08. 2017. u 18:08 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza nje je više od 20 godina glumačke karijere, a Cameron Diaz danas slavi 45. rođendan. Nasmijavala nas je u brojnim komedijama kao što su 'Svi su ludi za Mary', 'Moj dečko se ženi', 'Maska', 'Gore ne može', 'Dok nas jackpot ne rastavi', a oduševila je i ulogom u filmu 'Čuvarica svoje sestre'.

Pored uspješne karijere i brojnih veza, prije dvije godine udala se za glazbenika Benjija Maddena, piše 100posto.hr.

A ovo o poznatoj glumici možda niste znali.

1. Dom je odlučila napustiti sa samo 16 godina. Kad se pojavila na audiciji za film 'Maska', radila je kao model, a iskustva u glumi nije uopće imala. Do tada je već snimila nekoliko većih reklama za brendove kao što su Nivea i Coca Cola, pojavila se u kampanjama za Levis i Calvina Kleina.


2. Poslije 'Maske' jedna od upečatljivijih uloga bila je ona u 'Charliejevim anđelima' gdje je pokazala neke od plesnih vještina koje je zapravo usavršila još dok je pohađala srednju školu. Bila je članica plesnog tima te plesala tijekom poluvremena nogometnih utakmica.

3. Cameron je išla u školu sa Snoop Dogom. Danas jedno za drugo imaju samo riječi hvale.
4. Okušala se i u dizajniranju odjeće pa je tako sudjelovala u kreiranju kostima koje je nosila u 'Charliejevim anđelima'. Surađivala je s dizajnerom Josephom Alisijem.

5. Diaz je pobornica zdravog života, što uključuje zdravu prehranu i vježbanje. A zbog izgleda i načina života koji vodi, Cameron se javno divi kolegici Helen Mirren. Kod nje najviše voli što se ne trudi zaustaviti vrijeme, nije podlegla trendu plastičnih operacija kao druge žene u Hollywoodu, a svejedno izgleda izvrsno.

- Najbitnije je kako se osjećaš - zaključila je Cameron koja svakodnevno prakticira meditaciju.

6. Prije nego što se proslavila, snimila je seksi i sadomazo scene s muškarcem i još jednom ženom. Iako je snimke pokušala povući, to joj nije uspjelo.

7. Cameron pati od opsesivno - kompulzivnog poremećaja te poremećaja deficita pažnje.

8. Kao velika obožavateljica adrenalinskih sportova, voli skijati i surfati na valovima, četiri je puta slomila nos.

9. Iako je u intervjuima uglavnom govorila da ne vjeruje brak, srce joj je zarobio Benji Madden poslije osam mjeseci veze. Prije njega bila je u vezama s Mattom Dillonom, Jaredom Letom, Justinom Timberlakeom, Alexom Rodriguezom i Paulom Sculforom.

10. Osim što je bila uspješan model, a onda i glumica, autorica je i knjiga 'The Body Book: Feed, Move, Understand and Love Your Amazing Body', 'The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time'. Cameron je priznala da je probala botoks, no tvrdi i da je odustala od njega jer joj je izobličio lice.

Kopirati
Drag cursor here to close