Preporodila se: Slavna kanadska pjevačica pronašla svoj modni stil
Céline Dion
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 12:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Preporodila se: Slavna kanadska pjevačica pronašla svoj modni stil
0

Nekoliko mjeseci nakon teškog udarca sudbine, Céline Dion je angažirala stilista Lawa Roacha kako bi joj pomogao u pronalasku novog imidža.

Slavna kanadska pjevačica Céline Dion nije nikad u svojoj karijeri glasila kao ikona stila odijevanja, kao neke njezine kolegice. Naprotiv, gotovo da je služila za uzrečicu ''eto te k'o Céline Dion'', kad se netko neskladno odjene.

Međutim, modni kritičari su zamijetili kako se prošle godine kod Céline dogodio nagli zaokret po pitanju mode.

Prošla godina možda je za nju bila i najteža u životu, a sve je kulminiralo smrću njezina supruga Renéa Angélila, u siječnju 2016.

René Angélil je umro nakon godina teške borbe s rakom, a njegova supruga odlučila je nakon njegova odlaska na nebo nešto promijeniti u svome životu.

Ranije je Céline Dion znala izići u dukserici za pet brojeva većoj - primjer nakon što se ovjenčala slavom za pjesmu u filmu "Titanic"

Nekoliko mjeseci nakon teškog udarca sudbine, Céline Dion je angažirala stilista Lawa Roacha kako bi joj pomogao u pronalasku novog imidža.

Uz njegovu je pomoć pjevačica promijenila svoj izgled, a upadljivo je kako su ne baš maštovite odjevne predmete zamijenili oni s puno više mašte, a kraće haljine i suknje ustupile su mjesto raskošnijoj opravi.

Primjerice, za vrijeme Haute Couture-Fashion Weeka u Parizu, zamijećeni su na njoj modeli Balenciage i Saint Laurenta.

Nedavni posjet jednoj baletnoj predstavi u opernoj kući Opéra Garnier otkriva potpuno novi stil francuske modne kuće Balmain - dugački mantil, velike tamne naočale, elegantne cipele i torbica...

"Ona se ne plaši bilo kakvih boja, krojeva ili modnih marki. Raduje se stvarima koje su nove", kazao je Law Roach za People.

Cvjetni ugođaj... također u novom stilu Céline Dion

Ranije je pjevačica usitinu znala obući nešto u stilu ''ne da gledati u sebe''. Neki od primjera iz ranije faze:

Nije se proslavila s ovim?

Haljina za koncerte u krčmama i zapuštenim svadbenim salonima...

Koliko god vrijedila izreka kako odijelo ne čini čovjeka, Céline Dion je odlučila promijeniti svoj stil odijevanja. Planira i vlastitu modnu liniju u 2018. Za početak će, na jesen iduće godine, lansirati ženske torbice...

To je to - potpuno novi stil, bukvalno od glave do pete...

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.