Kvizaška legenda

Preminuo Mirko Miočić

Lifestyle / Flash | 15. 05. 2017. u 11:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas iza 12 sati u zadarskoj Općoj bolnici u 61 godini preminuo je Mirko Miočić, piše portal 057info.

Zadarski sveznadar, sudionik brojnih kvizova povukao se iz javnosti u ožujku prošle godine kada su mu zbog posljedica šećerne bolesti liječnici zadarske bolnice na jednoj nozi amputirali potkoljenicu a na drugoj stopalo.

Nakon toga je prebačen na liječenje u Zagreb. Tamo ga je dočekao jedan od najvećih propusta hrvatskog novinarstva, vijest o vlastitoj smrti, koja se pokazala neprovjerenom i netočnom.

Mirko se nakon 500 dana bolnice uputio na fizikalne terapije. Prije tjedan dana, točnije, 7. svibnja s narušenim zdravljem se javio u Opću bolnicu Zadar. Uz sve probleme dobio je i upalu pluća od koje je danas preminuo na Odjelu interne, Odsjeku za gastroenterologiju.


Mirkovo zadnje pojavljivanje na televiziji bilo je dva dana nakon hospitalizacije, u utorak 9. svibnja, kada se telefonski uključio u slavljeničko 500. izdanje kviza Potjera, kojeg je bio zaštitni znak.

Mirko je čestitao svima na obljetničkoj emisiji i pozdravio cijelu ekipu Potjere, a posebno Tarika i svoje kolege lovce. Tarik i Dean uzvratili su mu iskrenim željama za što skorijim ozdravljenjem i zaželjeli da upravo on bude na lovačkome mjestu u obljetničkoj tisućitoj emisiji.

Nažalost, samo šest dana nakon toga Mirko je umro.

Kopirati
Drag cursor here to close