Premijere novih spotova Lake i S.A.R.S.-a
Premijere
OBJAVA: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. 18:01
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Laka spot Malokrvna
0

Pred sami kraj 2016. godine, Laka i Lela najavljuju novu pjesmu i spot koji će ugledati svjetlo dana u ponedjeljak, 26.12. u okviru MTV Premijere. U pitanju je singl koji nosi naziv 'Malokrvna'.

Posljednji ponedjeljak u 2016. godini ispratili smo uz duplu MTV Premijeru. Nova video ostvarenja prikazali su bend S.A.R.S. za pjesmu 'Tvoj čovek' i bosanski umjetnik Laka, koji je još jednom pokazao svoju kreativnost i talenat u zanimljivoj pjesmi 'Malokrvna', navodi se iz MTV-a.

'Tvoj čovek' je treći singl sa aktualnog albuma grupe S.A.R.S., a spot je nastao u produkciji i režiji 'Maska photography and Visual Art' studija u Beogradu. Za kameru su bili zaduženi Siniša Gavrić i Kristina Lukić, montažom se bavila Anđela Vujić, dok se kao modeli u videu pojavljuju Marina Ninković i Devian Black.

Na pjesmi 'Tvoj čovek' je, na obostrano zadovoljstvo, ponovljena suradnja sa poznatim srpskim tekstopiscem, Tadijom Dimitrijevićem, sa kojim je bend već udruživao snage na pjesmi 'Praštaj', koja zatvara treći album 'Kuća časti'.

Pred sami kraj 2016. godine, Laka i Lela najavljuju novu pjesmu i spot koji će ugledati svjetlo dana u ponedjeljak, 26.12. u okviru MTV Premijere. U pitanju je singl koji nosi naziv 'Malokrvna'.

Spot je snimljen u Makarskoj, a u njemu se, po prvi put, osim Lake i Lele pojavljuju i članovi njihovog benda: Matko Gaće (bubanj), Tomo Miladinović (gitara) i Ozren Franić (bas).

Autor teksta i glazbe je Laka, aranžman potpisuju Matko Gaće i Laka, a za miks i mastering je odgovoran Alan Omerović. Režija i montaža videa povjereni su Edvinu Kaliću.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.