Dobrodošla!

Pregovori traju: Penelope Cruz pozvana u Široki Brijeg

Lifestyle / Flash | 09. 08. 2017. u 13:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prilično smo sigurni da će doći'', rekao je za Dnevni avaz Tomislav Topić, direktor Mediteran Film Festivala na upit postoji li mogućnost da glumica Penelope Cruz, čiji je film u natjecateljskom programu, posjeti Široki Brijeg.

Naime, kratki dokumentarac ''Ja sam jedan od sto tisuća'', uvršten je u službeni program Festivala pa postoji mogućnost i da slavna glumica posjeti grad na Lištici.

''Njezin film, koji govori o djeci oboljeloj od leukemije, uvršten je u naš program u selekciji kratkog dokumentarca. Njezina produkcija je prijavila film, on je prošao selekciju i njoj je poslano pozivno pismo te očekujemo odgovor. U pregovorima smo i nadamo se da će naći vremena za nas'', rekao je Topić dodavši da su ''prilično sigurni'' da će glumica posjetiti ovaj festival dokumentarnog filma.

Inače, u natjecateljskom programu ovogodišnjeg 18. Mediteran Film Festivala (MFF), koji će od 23. do 26. kolovoza održati u Širokom Brijegu, bit će prikazana 22 kratkometražna i dugometražna dokumentarna filma.

Selektor Damir Čučić izabrao je izvrsna ostvarenja, od kojih su neka već pobrala nagrade na velikim festivalima regije i svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close