Prednovogodišnja zabava uz Željka Joksimovića
Gostovanje
OBJAVA: Subota, 31. prosinca 2016. 21:24
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Željko Joksimović u DubrovnikuŽeljko Joksimović u Dubrovniku2Željko Joksimović u Dubrovniku3Željko Joksimović u Dubrovniku4Željko Joksimović u Dubrovniku5Željko Joksimović u Dubrovniku6Željko Joksimović u Dubrovniku7Željko Joksimović u Dubrovniku8
0
Željko Joksimović u Dubrovniku
Željko Joksimović u Dubrovniku2
Željko Joksimović u Dubrovniku3
Željko Joksimović u Dubrovniku4
Željko Joksimović u Dubrovniku5
Željko Joksimović u Dubrovniku6
Željko Joksimović u Dubrovniku7
Željko Joksimović u Dubrovniku8

Joksimović 2016. godinu završava na trgu u Budvi gdje će održati svoj koncert sa posjetiteljima tog grada koji su stigli iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Željko Joksimović oduševio je dubrovačku publiku svojim koncertom u CC Revelin. Vjerna publika koja je stigla sa svih strana u glas je pjevala sve hitove najveće glazbene zvijezde regije.

Inače, Joksimović 2016. godinu završava na trgu u Budvi gdje će održati svoj koncert sa posjetiteljima tog grada koji su stigli iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Već 1.1.2017. godine Joksimović će nastupiti u Podgorici u sportskoj dvorani, dok 2.1. nastupa u Zlatiboru na trgu. 4. siječnja ovaj pjevač će koncert održati u Beogradu.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.