Predivni snimci paraglajdera koji je poletio s vrha Vran planine
Blidinje
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 11:12
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Predivni snimci paraglajdera koji je poletio s vrha Vran planine
2

Danas je mnogima paragleiding jedan od najomiljenijih rekreacijski i natjecateljski sportova ali i najbolji način za vidjeti sve čari koje nam priroda pruža u pogledu sa neba

Posjetu Parku prirode Blidinje Božo Crnjac iz Austrije obilježio je letom s vrha Vran planine. Danas je mnogima paragleiding jedan od najomiljenijih rekreacijski i natjecateljski sportova ali i najbolji način za vidjeti sve čari koje nam priroda pruža u pogledu sa neba. Pogledajte u prilogu video i fotografije koje je zabilježio.

“Išao sam s paragleiderskom opremom od Poljica (ispod Kedžare) 3 sata po snijegu do Velikog Vrana. Prilikom hoda napravio sam nekoliko fotografija i dok sam letio snimio sam video svog leta sa paragleiderom”, prenosi Blidinje.info.  

 

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Merak Efendija
1. Merak Efendija
prije 152 dan.
kakav ti je ovo clip, znaš li smiriti glavuušu na sekund?
+12
-5
0
BA
Chrome
Brtovic Tatarski
prije 151 dan.
poljubi ga ti u glavusu i "smirit " ce se   8|
+3
-6
0
FR
Chrome