Vremenska prognoza

Pred nama su oblačni i kišni dani

Lifestyle / Zdravlje | 10. 09. 2017. u 08:51 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne i Hercegovine u nedjelju se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostalim djelovima malo do umjereno oblačno i sunčano.

Tijekom dana postupno povećanje naoblake. Krajem dana, ponegdje u Krajini i na jugozapadu Bosne s kišom i pljuskovima. Vjetar umjeren južnog i jugozapadnog smjera, a na trenutke i pojačan.

Najviša dnevna temperatura od 25 do 32 stupnja Celzijeva.

Temperature zraka izmjerene u 8.00 sati: Bjelašnica 7, Sokolac 11, Jajce i Tuzla 13, Ivan-Sedlo, Sanski Most, Srebrenica i Zvornik 14, Banja Luka i Prijedor 15, Bugojno, Doboj, Mostar i Trebinje 17, Bijeljina, Livno i Sarajevo 18, Gradačac 19, Grude 20, Bihać 22 i Neum 23 stupnja Celzijeva.

U ponedjeljak u BiH bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme

U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje naoblake i sunčanije očekuje se u istočnim područjima.

Poslijepodne naoblaka na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a u ostaku zemlje do kraja dana. Padaline se očekuju krajem dana i tijekom večeri. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 21, a najviša dnevna od 25 do 31, na jugu do 35 stupnjeva Celzijevih.

Pretežno oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se u utorak. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a najviša dnevna od 16 do 22, na jugu i istoku do 26 stupnjeva Celzijevih.

Za srijedu je najavljeno umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, u Hercegovini i na istoku Bosne može pasti malo kiše. Tijekom dana, postupno razvedravanje. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a najviša dnevna od 18 do 23, na jugu do 26 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close