Prognoza

Pred nama kišni tjedan

Lifestyle / Flash | 24. 07. 2017. u 10:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini će u utorak biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U Bosni padačine većinom u jutarnjim satima i dio prijepodneva, pri čemu se od sredine dana prema poslijepodnevnim satima očekuje pljusak u zapadnim, centralnim i istočnim područjima.

U Hercegovini veći dio dana su mogući pljuskovi, jače padaline s grmljavinom prije podne.

Najniža jutarnja temperatura uglavnom između 14 i 18, na jugu zemlje do 22 stupnja, a najviša dnevna temperatura većinom između 19 i 24, na jugu do 28 stupnjeva.

U srijedu će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, gdje su prije podne lokalni pljuskovi mogući prvo u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne, a od sredine dana prema večernjim satima, pljuskovi se očekuju u većem dijelu zemlje.

Najviša dnevna temperatura većinom između 20 i 25 stupnjeva, na jugu zemlje do 28 stupnjeva.

U BiH u četvrtak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima mogući su slabiji lokalni pljuskovi u Hercegovine i zapadnim, središnjim i istočnim područjima Bosne.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 14, na jugu do 18 stupnjeva, najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 26, na jugu zemlje do 29 stupnjeva.

Za petak se prognozira sunčano uz umjerenu naoblaku, s temperaturom najnižom uglavnom između 10 i 14, na jugu od 15 do 19 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura između 26 i 31, na jugu zemlje do 33 stupnja.

Od sljedećeg vikenda stabilizacija i postupan rast temperatura zraka, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close