Promocija

Poznati Mostarci na predstavljanju spota 'Zajedno za naš grad'

Lifestyle / Flash | 07. 03. 2017. u 19:41 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje Građana „ Zajedno za naš grad“ proslavilo je dvije godine od registriranja, a u utorak 7.ožujka, tim povodom predstavili su u Mostaru i promotivni spot tog Udruženja.

Uz promociju spota organizirano je i druženje sa sudionicima spota, poznatim sportašima i kulturnim radnicima našeg grada Damirom Beljom, Aminom Kajtaz, Ivonom Čavar, Vesnom Vukoja i drugima.

''Naše Udruženje ima za cilj pomoći svim socijalno ugroženim kategorijama stanovništva na području grada Mostara i okoline, prvenstveno samohranim majkama, siročadi, starim, bolesnim i iznemoglim, osobama sa invaliditetom, obitelji bez redovnih primanja i raseljenim osobama, bez obzira na njihovu nacijonalnu i vjersku pripadnost, te se iskreno nadamo da ćemo promocijom spota upoznati što više pravnih i fizičkih lica sa našim radom, što će za cilj imati pomaganje našeg Udruženja, bilo volontiranjem ili donacijama'', poručili su iz ovog Udruženja.

Plivačica Amina Kajtaz koja je sudjelovala u navedenom spotu medijima je rekla kako joj je bilo drago odazvati se pozivu i učiniti dobro djelo sa ljudima koji pomažu ne samo u Mostaru, nego i širom BiH, pa i dalje.

Boksač Elvir Šendro rekao je d amu je bila čast sudjelovati u ovom i ovakvom projektu. Voditeljica Plesnog studija 'Mo-stars' Nataša Jekić također je izrazila zadovoljstvo ovim projektom, te je zaželjela mnogo uspjeha u radu udruženju 'Zajedno za naš grad'.

Makk Mehić koji je napisao tekst i glazbu za ovaj spot izrazio je zadovoljstvo što je u kratkom vremenu nastala jedna lijepa i pozitivna priča u Mostaru, kako izrada spota, tako i udruženje 'Zajedno za naš grad', te što je on bio barem jedan mali dio tog projekta.

Osnivač spomenutog udruženja Nermin Mehić zahvalio je svima koji su doprinijeli izradi spota koji je nastao na volonterskoj osnovi, onako kako radi i sama udruga. Osim toga Mehić je zahvalio i brojnim građanima i donatorima kako iz samog Mostara, tako i iz cijele BiH, pa i iz inozemstva.

"Svaki dan nekome treba pomoći i nevjerojatan je broj ljudi koji trebaju našu pomoć, a za njih se ne zna. Za pojedine osobe koji su u teškoj socijalnoj situaciji saznamo sasvim slučajno i odmah priskačemo u pomoć koliko je to moguće", kazao je Mehić.

"Zahvaljujući dobrim ljudima koji su se ovdje okupili, ali i velikom broju njih koji nisu bili u mogućnosti da dođu, mi nećemo prestati pomagati onima kojima je pomoć zaista potrebna", naglasio je Mehić.

Tijekom prigodnog programa pojedincima, organizacijama i firmama dodijeljene su zahvalnice, kao mali znak pažnje za njihovu dosadašnju podršku.

Kopirati
Drag cursor here to close