Pripreme koncerta

Poznat i posljednji bend koji će nastupiti na Antivalentinovu 2

Kultura / Glazba | 01. 02. 2017. u 00:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednici 'Karlovačko RockOff festivala' 2016. u kategoriji koncertna nada, 'S3ngsi', pridružit će se headlinerima 'Letu 3', 'Psihomodo Popu' i već najavljenom 'Stampedu' kao posljednji bend ovogodišnjeg 'Antivalentinova 2', koje se održava u subotu, 11.2. u maloj dvorani Doma sportova.

'S3ngsi' su četverac u klasičnoj clashovskoj postavi i sviraju mješavinu rock - brit-pop - yupunk-rock - indie zvuka koji kombiniraju s višeglasnim pjevanjima, praskajućim gitarama, melodioznim refrenima, synth formama te sirovoj svirci koja se temelji na energiji, iskrenosti, spontanosti i oštroj izvedbi.

O nastupu na 'Antivalentinovu 2' S3ngsi kažu: "Sretni smo što ćemo nastupiti na 'Antivalentinovu' u Domu Sportova i što ćemo imati priliku najaviti naš novi album 'Lesi se vraća krući', čiji izlazak očekujemo kroz nekoliko tjedana. Možete očekivati dobar nastup, jer smo nabrušeni ko' i naš Lesi!"

'Antivalentinovo 2' ove je godine preraslo u pravi jednodnevni rock festival i održava se pod novim geslom: Ništa ljubav, turbo karanje!

Kako se bliži datum održavanja, tako i raste, već sada, ogromni interes za ulaznicama pa su od prošlog tjedna one koje vrijede za dvoje rasprodane, no i dalje su u prodaji pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta.

Potražite ih i osigurajte čim prije i to u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka te u Dallasu (Paromlinska 49/1) ili se uključite u nagradne natječaje ovogodišnjeg sponzora, jabukovače Stari lisac.

Kopirati
Drag cursor here to close