Solidarnost

Pozitivna priča iz Kruševa: Obnovljen dotrajali krov bivšem pripadniku specijalne policije

Lifestyle / Flash | 28. 07. 2017. u 09:28 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Kruševa nam stiže jedna pozitivna priča. Bivšem specijalcu i članu Udruge Specijalne policije MUP-a HR HB, koji je u teškoj materijalnoj situaciji obnovljen je dotrajali krov na obiteljskoj kući.

Naime, pripadnici Udruge Specijalne policije MUP-a HR HB zahvaljujući Ministarstvu branitelja HNŽ -a na čelu sa Ministrom Oliverom Soldom uspješno su završili obnovu krova na obiteljskoj kući svog člana.

''Ministarstvo branitelja putem javnog natječaja, svake godine raspisuje projekt za stambeno zbrinjavanje i obnovu stambenih jedinica branitelja. Naš član Udruge i njegova višečlana obitelj su u teškom materijalnom stanju stoga smo tražili sredstva za obnovu, a u prvoj fazi obnovljen je krov kuće'', rekao je za Bljesak.info Marin Škutor tajnik županijskog odbora udruge.

''Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, te ministarstvu i ministru Soldi. Mi kao Udruga radimo i brinemo se za svoje članstvo, te pomažemo kroz ovakve projekte, humanitarni rad i borimo se za ostvarivanje materijalnih i zakonskih prava koja slijede braniteljima'', dodao je Škutor navodeći da im je to svakodnevna zadaća, te nastoje svima pomoći u ostvarivanju prava koja im sljeduju zakonom.

''To je jedna fina stvar nastojat ćemo nastaviti s ovim projektima i nastaviti boriti se i pomagati našim članovima. Naša obveza je da budemo solidarni i pomažemo jedni drugima'', kaže Škutor.

Kopirati
Drag cursor here to close