Upaljeno žuto

Potencijalno opasno vrijeme na području mostarske i trebinjske regije

Lifestyle / Zdravlje | 09. 09. 2017. u 06:43 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog opasne grmljavine na području mostarske i trebinjske regije upaljen je žuti meteoalarm koji označava potencijalno opasno vrijeme.

''Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima. Ostanite informirani o očekivanim meteorološkim uvjetima i izbjegnite moguće rizike'', navedeno je u upozorenju meteoalarma.

Danas se prije podne u Hercegovini, jugozapadu Bosne, te ponegdje u središnjim područjima očekuje oblačno vrijeme s kišom, a u ostalim područjima umjereno do pretežno oblačno. Tijekom poslijepodneva postupno razvedravanje, a lokalni pljuskovi su mogući još ponegdje u Krajini, na jugozapadu i sjeveroistoku Bosne, kao i u Hercegovini.

Krajem dana u cijeloj zemlji bez padalina. Vjetar slab do umjeren južnog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu od 16 do 18, a najviša dnevna od 21 do 27, na jugu do 29 stupnjeva, navela je Civilna zaštita.

Temperature zraka u 8 sati: Bjelašnica 7 sati, Sokolac 9, Ivan-sedlo i Tuzla 12, Banja Luka i Bugojno 13, Bihać, Doboj, Jajce, Livno, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 14, Gradačac i Zvornik 15, Grude i Trebinje 17, Mostar 18 i Neum 19 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close