Ispočetka

Ponovno kreće serijal emisija MTV Unplugged

Lifestyle / Zdravlje | 19. 08. 2017. u 15:38 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kultni serijal glazbenih emisija MTV Unplugged, koji je na kanalu televizije MTV emitiran u periodu od 1989. do 2000. godine, bit će ponovno na malim ekranima. U jednom od najpopularnijih programa te televizije ikada poznati bendovi i glazbenici svirali su 'ogoljene' verzije svojih hitova, kao i obrade pjesama drugih poznatih glazbenika, prenosi B92.

Najpopularnije emisije bile su one u kojima su gostovali Neil Young, Bruce Springsteen, Pearl Jam i Nirvana. Nastup Courta Cobaina i njegovog benda, pretočen u jedan od najprodavanijih rock albuma ikada, i danas se smatra jednim od najboljih nastupa četvorke iz Seatlea.

Kako navodi Variety, u prvoj emisiji koja bi trebala biti emtiirana 8. rujna, najvjerojatnije će gostovati Shawn Mendes, koji je nedavno surađivao sa Ed Sheeranom.

"Ljudi dolaze na moje koncerte ne znajući šta mogu očekivati, a odlaze sa osjećajem da su iskusili pravu pop - rock svirku. Mi sviramo 100 posto vremena. Uzbudljivo je sve to snimiti i tako predstaviti ljudima", kaže Mendes.

Kopirati
Drag cursor here to close