Humanitarni koncert

''Pokažimo veliko srce'' za Andija Milasa

Lifestyle / Flash | 31. 05. 2016. u 09:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača organizira humanitarni koncert „Pokažimo veliko srce“ za pomoć oboljelom dječaku Andiju Milasu.

Maleni Andi boluje od SY West sindroma, SY Willams sindroma, te stenoze srčane arterije, celijakije i drugih bolesti. Njegova bolest je neizlječiva, dijete je s posebnim potrebama. Mjesečno je dječaku potrebno samo za lijekove 1500 KM, što nezaposlena majka od njegove invalidnine ne može pokriti, pa se oslanja na pomoć dobrih ljudi.

Humanitarni koncert koji je zamišljen kao kolaž program pjesme i plesa hercegovačkih umjetnika, održat će se se održati u utorak, 14.  lipnja 2016. u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače.

U programu će sudjelovati mostarske grupe Sinergija i Twist, zatim Ivo Jurić, klapa Drača, Mostarske mažoretkinje, plesni studio MoStars, a specijalni gost koncerta biti će sjajni Marko Bošnjak.

Sav prihod od koncerta namijenjen je za liječenje malog Andija.

Cijena ulaznice je 5 KM.

Ulaznice će se moći kupiti od srijede 1. lipnja 2016. na blagajni hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače, zatim na info pultu Mepas Malla kao i u caffe baru Mirage.

Također,svi ljudi dobroga srca mogu pomoći uplatom novca na žiro račun 1402010018351995 Sperbank BH d.d i uplatama iz inozemstva SWIFT SABRBA 22,IBAN BA 39 1402010018351995 s naznakom za malog Andija.

Ovaj maleni dječak nije kao ostali dječaci. Ne želi skupe igračke. Andi ima samo jednu želju, a to je da ozdravi i provede djetinjstvo bar približno kao sva ostala djeca, priopćeno je iz ''Kosače''.

Kopirati
Drag cursor here to close