Rodoč

Pogledajte nagrađenu mostarsku okućnicu: Razigrane boje za početak

Lifestyle / Flash | 06. 06. 2016. u 13:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nagrada nas je prilično iznenadila jer nismo pridavali previše važnosti tome kad nam je kći rekla da nas je prijavila na natječaj Grada Mostara'', kažu supružnici Cvitković iz mostarskog naselja Rodoč, koji su osvojili nagradu za najuređeniju okućnicu privatnog posjeda gradskog natječaja za najbolje uređeno dvorište.

Kažu kako u njihovoj blizini ima lijepih i ljepših dvorišta, ali da je njihova kći krivac za to što su se našli među nagrađenima. Ona s bratom najviše brine o dvorištu, a supružnici Silvana i Zdenko, kažu kako sve svoje slobodno vrijeme provode u uređivanju dvorišta.

''Ovo je tek početak. Dvorište smo počeli uređivati prije dvije godine i u planu imamo puno toga. No, uređenje zahtjeva i puno vremena, pa sve radimo lagano'', kaže Zdenko pokazujući nam stabla mandarina, maslina, šipaka i druge biljke.

Vidi se da je o svemu pomno mišljeno, pa je svaki kamenčić uz cvjetnjak na svojem mjestu i niti na jednom nema mrlje, a u svojim planovima Cvitkovići nas uvjeravaju kako će i sve drugo zamišljeno biti skladno.

Dvorište krase i trobojne ruže, koje su kalemljenjem dobile više boja, a psić i mačak, uz pregršt boja dvorištu daju još više razigranosti.

Kopirati
Drag cursor here to close