Tjenište

Počeo treći OK fest

Lifestyle / Flash | 01. 07. 2016. u 17:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Press konferencijom koja je održana kod turističkog info centra NP Sutjeska počelo je treće izdanje OK Festa koji se svake godine održava u jedinstvenom ambijentu ove prekrasne lokacije.

Festival je otvorio direktor festivala Dubravko Suvara, a press konferenciji je nazočio i ministar trgovine i turizma Predrag Gluhaković koji je rekao da je Nacionalni park Sutjeska neiscrpni izvor mladosti i zanimljivih događaja, i da su oni dali svoju podršku kao i da će u narednim godinama nedostatke, poput smještajnih kapaciteta riješiti.

Prvi dan će obilježiti nastup "Laibach-a", Vlatka Stefanovskog i beogradske grupe "Babe"

Član legendarnog slovenačkog benda Laibach Ivan Novak također je na današnjoj press konferenciji najavio sa svojim bendom večeras fenomenalan nastup na OK Festu.

Pored njih nastupaju i “Babe” i Vlatko Stefanovski Trio.

''Ni ovoga puta nismo zaboravili sve one sadržaje u kojima će imati priliku da uživati ljubitelji avanture – planiranje i rafting; sedme umjetnosti – filmske projekcije u suradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, a u cinema zoni večeras će svi posjetitelji imati priliku pogledati film “Druga majka”. Kompanija m:tel kao prijatelj festival je odlučila pružiti podršku organizatorima OK festa i na taj način dati svoj doprinos u očuvanju i promociji kulturno povijesne baštine, festivalske kulture i ali i turističkih potencijala naše zemlje'''', priopćili su organizatori OK Festa.

Za lakšu i nesmetanu komunikaciju tijekom trajanja festivala kompanija m:tel je osigurala 2000 startnih paketa za posjetitelje OK kampa, kao i lounge zonu gdje ce svi kamperi imati priliku napuniti svoje mobilne telefone kako bi mogli telefonirati, ali ovjekovječiti svoje omiljene trenutke na OK festu.

Kopirati
Drag cursor here to close