Po trbuhu procijenite kakav je muškarac u krevetu
smršavite i nema problema
OBJAVA: Srijeda, 20. siječnja 2016. 19:54
IZVOR: 24sata
AUTOR: A.M.
Debeli debeljuco debljina
0

Pretilost povećava rizik od urinarnih problema kod muškaraca, koji su povezani s problemima erekcije i ejakulacije

Muškarci sa strukom širim od 100 centimetara trebali bi hitno raditi na tome da smršave, jer pretilost podiže rizik od problema s erekcijom, tvrde znanstvenici američkog Medicinskog Centra Weill Cornell. Oni su pregledali preko 400 pretilih muškaraca i zaključili da tri četvrtine njih pati od problema erektilne disfunkcije, naspram trećine muškaraca s normalnim indeksom tjelesne težine.

Također, pretilost povećava i rizik od problema s mokrenjem. Tako se među pretilima čak 44 posto njih mora dva puta u noći ustati kako bi mokrili, dok to isto čini 16 posto mršavijih muškaraca.

''Ovo otkriće pokazuje kako pretilost ne ugrožava samo zdravlje, već i kvalitetu života, ugrožavajući seksualni život sve mlađih muškaraca'', rekao je voditelj studije, dr. Steven Kaplan.

Objašnjava kako bi muškarci mogli nadvladati te probleme ako smršave u velikom broju slučajeva.

Među muškarcima čiji je struk uži od 91 cm, tek 20-ak posto njih ima neki oblik erektilne disfunkcije, a 11 posto njih ima problema s ejakulacijom.

Kod muškaraca čiji je struk širi od 91 cm 50 posto njih ima problema s erektilnom disfunkcijom, a 40 posto s ejakulacijom.

Kod muškaraca s urinarnim problemima i strukom širim od 100 cm, njih 74,5 posto ima problema s erektilnom disfunkcijom, a 65 posto s ejakulacijom.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.