Ples bez granica ispred Mepas Malla

Lifestyle / Flash | 04. 05. 2015. u 11:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski dan plesa proslavljen je širom svijeta. Ovu nedjelju i plato Mepas Malla bio je u znaku plesnih ritmova i talentiranih plesača koji su svojim talentom podržali prava na jednakost kao temeljnu ideju ovogodišnjeg Svjetskog dana plesa.

Osnovna ideja Svjetskog dana plesa je podsjećanje da je ples univerzalni oblik izražavanja koji prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke. Dan je kad se slavi ples i pokret kao umjetnost, ali i kao dio svakodnevice.

Na reviji sudjelovali su mostarski plesni klubovi: športski plesni klub Erigo-D, plesni studio Mo-stars, plesni studio B-dance, plesni studio Flash Mostar, plesni klub Pro Dance i športski plesni klub Zrinjski kao i mostarske mažoretkinje.

Ove nedjelje uivali smo u spektakularnim izvedbama mostarskih plesnih skupina koje su na taj nain podrale prava na jednakost :)

Posted by Mepas Mall on Monday, May 4, 2015


Plesne skupine pokazale su na jedinstven način kako ples ne poznaje granice, on je nešto što dolazi jednostavno, prirodno i što je dostupno svima, baš kao što bi i jednakost trebala biti.

Osvjedočili smo se da postoje prečice do radosti, a ples je zasigurno jedna od njih.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close