Pips Chips & Videoclips u Mostaru
Dan Europe
OBJAVA: Petak, 12. svibnja 2017. 14:23
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Pips Chips & Videoclips u Mostaru
0

Prije početka koncerta grupe 'Pips Chips & Videoclips', publiku ću zagrijati Rock School Blues Band.

Kao poklon gradu Mostaru, EU info centar organizira zajedničku proslavu Dana Europe besplatnim koncertom zagrebačke rock grupe 'Pips, Chips & Videoclips' koji će se održati u utorak, 16. svibnja, s početkom u 20:30 sati, u prostorijama OKC "Abrašević" u Mostaru.

Dan Europe se slavi svake godine 9. svibnja povodom godišnjice povijesne Shumanove deklaracije koja je postavila osnovne temelje na kojima je izgrađena EU. To je i prilika da se slave dostignuća EU – trajni mir, ekonomska suradnja i kretanje bez granica.

Europska unija 2017. godine slavi značajne godišnjice; 60 godina od potpisivanja Ugovora iz Rima, koji su postavili temelje ujedinjene Europe kakvu mi danas poznajemo, i 30 godina postojanja Erasmus programa u oblasti obrazovanja.

Prije početka koncerta grupe 'Pips Chips & Videoclips', publiku ću zagrijati Rock School Blues Band.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.