Odabir odjeće

Pet komada u kojima se (ne)smijete pojaviti na vjenčanju

Lifestyle / Flash | 30. 04. 2017. u 19:43 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odabir odjeće za vjenčanje zahtjeva pripremu pri čemu se valja pridržavati nepisanih pravila koja nalažu u kojim komadima odjeće se ne biste smjeli pojaviti.

BIJELA HALJINA

Možda vam se čini očito, ali još uvijek se događa da žene, u žarkoj želji da zablistaju zaborave na najstarije pravilo. Vašu bijelu haljinu zadržite za neku drugu prigodu, a iz izbora od stotinu boja i nijansi sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara.

PREKRATKA ILI PREUSKA HALJINA

Ako ste ponosni na svoje tijelo i obline te ih volite pokazivati, to zadovoljstvo ostavite za neku drugu situaciju kao što je djevojačka zabava ili ludi noćni provod. Zapamtite kako je tanka granica između elegancije i neukusa, piše Zadovoljna.hr.

KONZERVATIVNO ODIJELO

Klasično, pomalo uštogljeno crno ili tamno sivo odijelo je savršeno za posao ili sastanak, ali za ovakve događaje radije ga izbjegavajte, jer vjenčanje je svečana i vesela prigoda. No varijacije na temu uvijek su dobro došle.

PRENAPADNA I PREGOLIŠAVA HALJINA

Pretjerivanje nikada nije dobra opcija, posebno kada je riječ o elegantnoj prigodi.
Maksimalno izbjegavajte prenapadne, pregolišave ili prenaglašene haljine koje vrište 'pogledaj me!' To ni jedna mladenka neće smatrati simpatičnim, jer se jako dobro zna tko mora biti u centru pažnje.

TRAPERICE

One jesu udobne, seksi i u njima možete opušteno plesati cijelu večer, ali traperice na vjenčanju samo su znak nepoštovanja. Svadbe su najčešće elegantne svečanosti u koje je uloženo puno truda, vremena i novaca. Upravo zbog toga, prilagodite se situaciji i ispoštujte sitna pravila koja mladencima mnogo znače.

Kopirati
Drag cursor here to close