Party pod vedrim nebom uz organiziran besplatan prijevoz!
MSF 2016.
OBJAVA: Subota, 18. lipnja 2016. 9:59
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
msf prva vecer 4
0

Svi oni koji još nisu kupili svoju Festivalsku ulaznicu to mogu učiniti u narednim danima preko stranice kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima ili na info pultu Mepas Mall centra.

Sljedeći vikend, 24. i 25.lipnja 2016. Mostar postaje epicentar dobre zabave zahvaljujući četvrtom po redu Mostar Summer Festu.

I ove godine je Festival smješten u jedinstvenoj industrijskoj zoni grada Mostara koju organizatori uspješno pretvaraju u pravi Festivalski grad za sve fanove kvalitetne glazbe i plesa do dugo u noć, a sve to pod romantičnim, otvorenim nebom ispod šarenih festivalskih zastavica.

Ove godine su ostvarili svoj, na početku, zacrtan cilj, a to je da posjetiteljima priušte uživanje u nastupima koji se odvijaju na dva različita stagea.

''Po uzoru na europske festivale, ove godine smo pripremili dva stagea na kojima će se paralelno odvijati nastupi, tako da će posjetitelji sami birati koji bend žele slušati. Sigurni smo da će ovaj organizacijski korak naprijed pružiti dodatni užitak svima koji odluče vikend provesti okruženi pozitivnom energijom i genijalnom atmosferom'', riječi su organizatora.

''Naravno, i ove godine smo mislili na sve naše posjetitelje koji svoje automobile žele ostaviti parkirane ispred svog doma, stoga smo organizirali besplatan prijevoz na relaciji Španjolski trg – Mostar Summer Fest. Ovaj naš, odmilja zvan, Mostar Summer Fest Pary Bus će na dane Festivala od 18:00h – 04:00h konstantno prometovati od Trga do industrijske zone, a da biste se i vi 'ukrcali', dovoljno je da dođete na Španjolski trg i pridružite se ekipi.

Također, i ove godine je naš partner kompanija Moj Taxi, pa će sve osobe koje žele, moći sa Španjolskog trga do Mostar Summer Festa doći taksijem po simboličnoj cijeni od 1KM po osobi. Vozila kompanije Moj Taxi će prevoziti ekipe po 4 osobe, a ako ste i vi jedna od njih, ponovno je dovoljno da dođete na Španjolski trg gdje ćete naći Mostar Summer Fest info pult, prijavite se za vožnju i vaše taxi vozilo stiže za par minuta'', dodali su iz organizacijskog tima.

Svi oni koji još nisu kupili svoju Festivalsku ulaznicu to mogu učiniti u sljedećim danima preko stranice kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima ili na info pultu Mepas Mall centra.

Ovu energičnu ekipu svakako pratite i na njihovoj službenoj Facebook stranici gdje svakodnevno dijele novosti i anegdote koje se događaju kroz organizaciju Festa, a mi se vidimo 24. i 25.6.2016. na Mostar Summer Festu, priopćeno je.

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.