Nezaboravan događaj

Parni valjak priredio spektakl u Posušju pred 10.000 ljudi

Lifestyle / Flash | 14. 08. 2017. u 11:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posušje je u nedjelju bilo središte nezaboravnog spektakla. Pred 10 000 ljudi na Trgu hrvatskih branitelja, u organizaciji udruge PAUK, održan je koncert najpopularnije hrvatske grupe Parni valjak.

Sve još miriše na nju, Neda, Pusti nek' traje, Ljubavna, samo su neke od legendarnih hitova koje je mnogobrojna publika na sav glas pjevala, a večer je upotpunio i vatromet. Sjajni Parni valjak napravio je u Posušju večer za pamćenje. Nakon koncerta koji je trajao skoro tri sata, publika je htjela još.

Kao predgrupa Parnom valjkom, bila je posuška grupa koja je već na samom početku podignula atmosferu i ostvarila odličan kontakt s publikom tijekom cijelog nastupa, priopćeno je.

„Ovo je bilo genijalno, večer za pamćenje uz odličnu publiku i ova dva benda koja su napravila uzavrelu atmosferu i iako nije bilo baš toplo vrijeme, publika je ostala do kraja i njihovi glasovi, kao jedan u svakoj pjesmi, te ruke u zraku, savršen je prizor koji se ne pamti u Posušju“, rekli su iz Pauka.

Udruga PAUK je već petu godinu, uz mnogobrojne kvalitetne događaje, dovela zvučno ime glazbene estrade, a dosad su to bili: Zabranjeno pušenje, Opća opasnost, Prljavo kazalište, Crvena jabuka, Teška industrija, čije koncerte posjeti tisuće i tisuće ljudi. Nakon još jednog u nizu Paukovih uspješnih događaja, već sada se nestrpljivo čeka njihov sljedeći korak i nagađaju se imena bendova za sljedeću godinu.

Ovaj koncert se održao u sklopu manifestacije Posuško lito, a ulaz je bio, kao i na svakom Paukovom događaju, besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close