PIRAMIDA

Parfumerija Nevena pripremila pregršt noviteta na svojim policama

Gospodarstvo / Promo | 22. 03. 2017. u 19:53 SC Piramida

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Parfumerija Nevena za Vas je u „Tjednu sjenila za oči“ od 20.03. do 26.03. pripremila popust od 20% na cjelokupan asortiman svjetskih brendova: Chanel, Dior, Lancome, Clarins, Collistar, Estee Lauder, Clinque.

Od mirisnih novosti za žene izdvajamo novi cvjetni drveni mošusni parfem Fleur Musc for her kuće Narciso Rodriguez, zatim novo izdanje Black Opium Floral shock kuće Yves Saint Laurent , nova sviježija verzija sa više zelenih i cvijetnih aroma.

Parfemska kuc´a Chloe otkriva novu dimenziju ženstvenosti svojim novim parfemom koji simbolizira parišku mitsku lokaciju – Pont des Arts – most ljubavi s katancima. Jedinstven miris Love Story Eau Sensuelle je savršena kombinacija profinjenosti i zadovoljstva, s potpisom mirisne naranče, vanilije i dragocjene sandalovine koje je u kombinaciji s notama naranče još slađa i romantičnija nego ikada ranije.

Nijedna parfemska sezona ne može proći bez Armani Code kuće Giorgio Armani, koja nas počastila sa čak dva izdanja Armani Code Satin koji slavi mladolikost i ženstvenost te senzualni Armani Code Cachmere.

Od ostalih ženskih mirisa potražite još novi Lancome Tresor La Nuit eau de toilette verziji, zatim Boss Ma Vie Florale i Calvin Klein Deep Euphoria.

Kada su u pitanju muški mirisni noviteti izdvajamo Aqua Pour Homme Atlantique kuće Bvlgari, osvježavajući i energičan vodeni miris inspiriran snagom Atlantskog oceana.

Neizostavni Armani Code ovog proljeća stigao je u verziji Armani Code Colonia, a riječ je o elegantnoj, senzualnoj i atraktivnoj mješavini laganih i dubokih tonova, jednostanog sastava laganog za nošenje. Kuća Boss lansirala je novi miris Boss Bottled Tonic, osvježavajući i ne previše intenzivan, opisan je kao idealan miris za posao i za svakodnevne prilike, a kuća Paco Rabbane intenzivniju verziju mirisa Invictus Intense.

U Parfumeriji Nevena potražite i nove proljetne make up kolekcije kuće Chanel i Clarins.
Chanel je lansirao kolekciju pod nazivom Coco Codes, koja slavi i reinterpretira pet ikoničnih Chanel boja: crvenu, crnu, zlatnu, bež i bijelu. Inspirirajući se elegantnom i smjelom uporabom boja u dizajnerskom procesu Gabrielle Chanel, kuća Chanel je bojama koje su obilježile njen rad odlučila dati svježinu i novi život. Zvijezda kolekcije je Coco Codes Blush Harmony rumenilo koje objedinjuje četiri boje i dolazi u atraktivnom dizajnu, a pažnja je posvećena i Rouge Allure ruževima (u klasičnom i Velvet izdanju), kao i, naravno, Le Vernis kolekciji i Chanelovim lakovima za nokte.

Francuska kuća Clarins lansirala je proljetnu kolekciju make up-a pod nazivom Contouring Perfection, koja se igra sa svjetlom i sjenom čime stvara kontraste kji oblikuju i naglašavaju konture lica. Zvijezda ove kolekcije je Clarins Face Contouring paleta koja se sastoji od mat highlighter pudera, bronzera za konture i rumenila, kao i četkice za konturiranje.

Vaša Parfumerija Nevena,
Mirisi moga vremena…

Kopirati
Drag cursor here to close