Otvorene prijave za Malu planinarsku školu
HPD Prenj 1933
OBJAVA: Utorak, 12. rujna 2017. 6:47
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.M.
Otvorene prijave za Malu planinarsku školu
0

Mala planinarska škola namijenjena je prvenstveno djeci školskog uzrasta između 9 i 12 godina.

I ove jeseni, Hrvatsko planinarsko društvo ''Prenj 1933'' iz Mostara u suradnji sa Stanicom planinarskih vodiča Mostar organizira Malu planinarsku školu. Ovo je druga generacija Planinarske škole za djecu, čiji je početak planiran za nedjelju 1. listopada 2017. godine.

Mala planinarska škola namijenjena je prvenstveno djeci školskog uzrasta između 9 i 12 godina. Svrha škole je edukacija i upoznavanje djece s prirodom i prirodnim ljepotama planinskih područja te s planinarstvom kao jednim od najzdravijih i najuzbudljivijih vidova rekreacije.

Škola će se odvijati kroz četiri vikenda, od toga tri vikenda samo nedjeljom, a četvrti vikend je dvodnevni boravak u planini s noćenjem u planinarskoj kući. Predviđeni broj polaznika je između 20 i 25, (određen kapacitetom planinarske kuće), što je optimalan broj za kvalitetan rad s djecom.

''Našem gradu nedostaju upravo ovakve aktivnosti gdje djeca imaju priliku upoznati najljepša planinarska izletišta u okruženju Mostara i razvijati sklonosti prema boravku u prirodi i aktivnom načinu života. Škola će omogućiti djeci bar jednom tjedno cjelodnevni boravak vani na čistom zraku uz dosta druženja i avanture nalik djetinjstvu malo starijih generacija koje nisu toliko boravile uz video igre i televizore'', navode iz HPD Prenj 1933.

Roditelji i djeca se za više informacija mogu prijaviti na Facebook stranicu Mala planinarska škola, a cjelokupni plan školskih aktivnosti možete pogledati na Web stranici društva HPD Prenj.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.