Otvorena prva Daphne radnja u Mepas Mallu
Ekskluzivni proizvodi
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 18:30
IZVOR: Mepas Mall
AUTOR: M.M.
Daphne radnjaDaphne radnjaDaphne radnjaDaphne radnja
0
Daphne radnja
Daphne radnja
Daphne radnja
Daphne radnja

Povodom otvaranja radnja Daphne je posjetitelje darovala s 20% popusta na cijeli asortiman, a ova akcija vas očekuje do kraja mjeseca!

Prošlu subotu 18.03. u Mepas Mallu, po prvi put u Bosni i Hercegovini, svoja vrata je otvorio je poznati brand Daphne i donio svjetski poznate tekstilne brendove posteljina, jastuka, ručnika, badel mantila, stolnjaka uz fenomenalne ekskluzivne proizvode skrojene po vašim željama.

Posebno oduševljenje izazvao je brand Tivolyo Doma koji nudi sve potrebno za vašu spavaću sobu i od 1981. godine garantira vrhunsku kvalitetu, dobar i ugodan san i široki raspon proizvoda za sve ukuse.

Posjetitelji su uživali uz Özdilek, najpoznatiji kućni tekstil brand u Turskoj, čiji  proizvodi se mogu naći u gotovo 100 zemalja svijeta. Dar za kuću, izmiješan s čarolijom boja, visoke kvalitete, s mekanim tkaninama u spavaćoj sobi, prilagođenog dizajna, idealan je za one koje žele živjeti u bajci.

Poznati Arijski ručnici i ogrtači, francuski Marie Claire sa softcotto ručnicima, Andywaw  odjeća i Freesur obuća plijenile su pažnju mnogobrojnih posjetitelja koji su uživali u luksuznom ambijentu trgovine.

Povodom otvaranja radnja Daphne je posjetitelje darovala s 20% popusta na cijeli asortiman, a ova akcija vas očekuje do kraja mjeseca!

Posjetite nas i uživajte u odličnoj ponudi!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu


Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.