Jedinstvena titula

Otvoren natječaj za izbor kraljice Karnevala Čapljina 2017

Lifestyle / Flash | 27. 06. 2017. u 16:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom održavanja tradicionalne turističke manifestacije ”19. Međunarodni ljetni karneval“ u Čapljini, 18. i 19. kolovoza, organizator objavljuje javni poziv za izbor kraljice Karnevala.

”Molimo zainteresirane djevojke, koje žele biti dio karnevalskih događanja i biti počašćena titulom kraljice karnevala, da se prijave u ured Turističke organizacije Čapljinka”, ističu za organizatori.

S prijavljenim kandidatkinjama povjerenstvo Turističke organizacije će obaviti informativni razgovor, na osnovu kojeg će se izabrati kraljica Karnevala.

”Rok za prijave teče od dana objavljivanja ovog poziva, zaključno sa 7. srpnjem 2017. godine. Stjecanjem počasne titule, djevojka korača u karnevalska zbivanja cijelu sljedeću godinu do predaje krune nasljednici, dakle sukladno potrebama organizacije (odlasci na godišnje konvencije FECC-a, razna uzvratna gostovanja u drugim zemljama) potrebno je da bude na dispoziciji”, dodaju organizatori u izjavi za Bljesak.info.

Opći uvjeti su da je osoba punoljetna, da je državljanka BiH, da ima prebivalište na području općine Čapljina (uz predočenje osobne iskaznice)

Poželjne karakteristike su izražajna osobnost, komunikativnost, članica kulturno-umjetničkog društva, aktivno poznavanje barem jednog stranog jezika.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 00387/36-806-147, broj mobitela 063/725-043 ili na e-mail [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close