kućni nadimak

Otac Pepa Guardiole: Kod kuće ga zovemo 'Jose'

Lifestyle / Flash | 18. 06. 2017. u 12:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za čitav svijet on je Pep Guardiola, ali kod kuće trenera Manchester Cityja, punim imenom Josep Guardiola Sala, ne zovu Pep.

"Kod kuće je on uvijek bio i ostao Jose i mi ga tako zovemo", kazao je njegov otac Valentí Guardiola za Cronica El Mundo.

"Kod kuće ne postoji Pep. Jednom je svojoj majci rekao: Ovdje, kod kuće, ja sam Jose", kaže Guardiolin otac.

Ovaj list pitao je njegove bivše susjede što misle o najnovijem političkom angažmanu Pepa Guardiole, ali većina je navodno kazala kako njega ljudi nikad nisu zanimali.

Španjolski državni mediji zamjeraju Guardioli što se zalaže za Katalonsku stvar, a posebno je odjeknula njegova nedavna izjava kako će Katalonci glasovati za neovisnost, bez obzira što Španjolska mislila o tome.

Katalonci bi 1. listopada još jednom trebali poći na referendum o svojoj budućoj sudbini, ali čak i uz činjenicu da čak 80 posto stanovnika zagovara odcjepljenje od Španjolske, smatra se kako nemaju izgleda za to, jer im središnja vlada u Madridu to jednostavno neće dozvoliti. Bezbroj puta su to već pokušavali, ali uvijek bi bilo - kako kralj kaže.

Stoga je Guardiola u pro centralističkim medijima sada otprilike na istome glasu kao zagovarači odcjepljenja RS-a ili Herceg-Bosne kod nas u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close