Osvojite ulaznice za koncert benda Van Gogh
Koncerti
OBJAVA: Utorak, 27. prosinca 2016. 15:14
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Osvojite ulaznice za koncert benda Van Gogh
0

Prema riječima Đuleta svirat će nove i stare pjesme na novi način, ali i one koje nikada nisu svirali do sada.

Poslije fantastičnog rođendanskog koncerta u Beogradu, popularna srbijanska rock grupa 'Van Gogh', koja slavi 30 godina na sceni, euforiju i raspoloženje žurke, podijelit će i sa bh. publikom.

U sjajnim pjesmama kojim neumorno šire ljubav, mir, toleranciju prvo će 29. prosinca u 'Abraševiću' uživati mostarska publika, a dan poslije i sarajevska, na istom mjestu gdje je ovaj bend 1986. godine napravo svoje prve korake - kultnom klubu 'Cinemas Sloga'.

U suradnji sa organizatorom koncerta, Kućom muzike i zabave 'Panta Rhei', Bljesak.info nagradit će pet čitatelja sa po jednom ulaznicom za mostarski koncert benda 'Van Gogh'. Pošaljite svoje ime i prezime na mail bljesak@bljesak.info najkasnije do srijede 28.12. u 12 sati uz obaveznu naznaku (naslov maila) 'Van Gogh'. Dobitnici će putem maila biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Manji dio karata u pretprodaji po cijeni od 12 KM ostao je u trafici na Rondou, a nakon toga cijena karte za koncert je 15 KM, dok VIP karta košta 25 KM. Svoju kartu možete nabaviti u trafici na Rondu i u OKC 'Abrašević'.

Prema riječima Đuleta svirat će nove i stare pjesme na novi način, ali i one koje nikada nisu svirali do sada.

Raspoloženi Đule poziva sve one koji ih vole da im se pridruže na rođendanskoj proslavi koja će biti istinski najenergičniji spektakl do sada, te poručuje onima koji su se zabrinuli za grupu 'Van Gogh' da nije vrijeme za povlačenje i da 'udaraju' luđe nego ikada.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.