Za glamurozne praznike!

Osvoji najglamurozniji poklon ove godine – dizajnersku haljinu!

Lifestyle / Flash | 19. 12. 2014. u 08:44 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamislite da na vaša vrata stigne poklon kutija s velikom mašnom, a unutra kao poklon glamurozna haljina u potpisu bh.dizajnerice Belme Tvico-Stambol?

Od 8.12.-15.1.2015. ne trebate više zamišljati, nego se zaputiti u najbližu Konzum trgovinu i kupiti Always ili Pantene artikle u vrijednosti od 25 KM i račune poslati poštom na adresu 'Orbico pp38, 71210 Ilidža'.

Svi oni koji to naprave sudjeluju u nagradnoj igri za osvajanje najglamuroznijeg poklona ove godine – tri haljine dizajnerice Belme Tvico Stambol!

Aida, studentica, 19 godina

Pored toga što se kupovinom ovih proizvoda dokazano brinete za svoju kosu i svoje tijelo, dobiti ćete priliku zablistati u glamuroznoj haljini koja je kao stvorena za svaku ženu, neovisno o godinama, zanimanju, boji kose ili stilu.

Midheta, blogerica, 24 godine

Pored haljina, svi koji pošalju svoje račune imaju priliku osvojiti i tri Braun epilatora za lice koji su unijeli revoluciju kada govorimo o uklanjanju nepoželjnih dlačica, a u nagradnom fondu su i tri Konzum poklon paketa koje će svako kućanstvo pametnu utrošiti, baš kao i stotinu Pantene poklon setova za sve one koji žele zdravu i blistavu kosu.

Kada govorimo o haljinama, svaka od dobitnica će haljinu dobiti u svom broju, a u suradnji s dizajnericom Belmom će izabrati model koji najviše laska njenoj figuri.

Ivana, magistrica, 42 godine

 Za glamurozne praznike!

Kopirati
Drag cursor here to close