Osvajači ponovno osvajaju Mostar
Gostovanje
OBJAVA: Srijeda, 1. ožujka 2017. 22:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Osvajači u odijelima
0

'Osvajači' trenutno nastupaju širom ex Yugoslavije promovirajući nove pjesme.

'Osvajači', bend koji je nastao 1990. godine. Imaju pet studijskih albuma. Na svoja prva dva albuma, 'Krv i led' (objavljenom 1990. godine) i 'Sam' (objavljenom 1995. godine), predstavili su se glam metal zvukom, a najveći uspjeh su doživjele njihove balade 'Možda nebo zna' i 'S kim čekaš dan'.

Osim tih, veoma uspješne su bile i pjesme 'Pronađi me', 'Nikada više s tobom', 'Gdje da pobjegnem'. Na prvom albumu svira i producira legendarni klavijaturista Laza Ristovski, član B'ijelog dugmeta' i grupe 'Smak'.

U kasnijim radovima, ističe se pjesma 'Marija' i 'Da te milujem'. 'Osvajači' su posljednjih 10 godina živjeli i radili u Americi. Vratili su se prije dvije godine i izdali album 'Sad je na mene red'.

Sa tog albuma se pored pomenute pjesme ističe i pjesma 'Pakleni put', čvrsta rock pjesma posvećena motoristima. 'Osvajači' trenutno nastupaju širom ex Yugoslavije promovirajući nove pjesme.

Svoj koncert će imati u Mostaru 11.3. u OKC 'Abrašević'. Cijena karte je 8 KM. Kao predgrupe nastupit će 'Catarza' i 'Session Rock Band' (Mostar Rock School). Početak je u 21 sat.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.