Prvi tjedan

Osmjeh i radost malenih i velikih posjetitelja Adventa u Mostaru

Lifestyle / Flash | 07. 12. 2016. u 15:11 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dječji osmjeh i iskrena radost i malenih i velikih posjetitelja Adventa u Mostaru, naša su najbolja pohvala. Prvi tjedan, PRVOG Adventa U Mostaru je protekao u dobrom raspoloženju uz pjesmu, ples, ukusne delicije i duh zajedništva, a i drugi tjedan nastavljamo u istom smjeru'', poručili su organizatori ovog blagdanskog događaja u Mostaru.

U prvom tjednu na binama Adventa su zaplesale plesne skupine B-Dance, Pro Dance, PS Zrinjski i MoStars, dok su naši animatori svakodnevno mamili osmijehe na licima velikih i malih.

Uz 'Mrviće' mališani su učili svirati i pjevati, a mini disko je veselim ritmovima rasplesao cijeli Advent. Koko u školi za kalune i predstava Dar bili su prava malena tvornica dobre zabave, a Lola klaunovi su pomjerili granice zabave.

Svaku večer na velikoj bini Adventa svirala su brojna glazbena imena, neki su imali priliku predstaviti svoj rad, dok su pak drugi dobro poznatim ritmovima ''digli prašinu'' na plesnom podiju.

Zabavljali smo se uz grupu 45 stepeni, M & M, zasvirao je Dario Šunjić sa svojim bendom, dobro poznata grupa Neretva i Brotnjo priredili su nezaboravne večer Adventa, a iz Kiseljaka nam je došla i Posebna vožnja.

I zimski restoran je imao svoj glazbeni program, a zasvirali su nam Ivo Jurić i Anid Ćušić zajedno s Ice bendom. Tjedan smo završili s igrankom za starije, a blagdanska čarolija nastavila se i u ovom tjednu. Prva dva dana ovog tjedna protekla su u veselim ritmovima uz B Dance, ŠPK Zrinjski i hip hop duo Lana i Luka.

Mališani iz Dječjih vrtića Mostar su na štandu predstavili svoje radove, ali su i zaplesali zumbu, te zumbastični program učinili još zabavnijim i veselijim. Advent u Mostaru je posjetio i sv. Nikola, koji je slušao želje naših malenih, darivao ih slatkišima, ali i obećanja da će biti dobri i narednu godinu.

Domaće životinje iz našeg zoološkog parka su se sprijateljile s malim i velikim posjetiteljima sajma, a brojni su iskoristili priliku da se upoznaju sa životinjama ,ali i da se fotografiraju s konjima i ponijem.

''Advent je vratio u Mostar radosni duh blagdana! Družite se s nama i dalje te na našoj Facebook stranici pratite najave i događanja, jer za Vas pripremamo brojna iznenađenja!'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close