Ima i toga

Oglasi: Hercegovac traži dvije blisko usko intimno povezane djevojke

Lifestyle / Flash | 29. 10. 2014. u 10:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Momak 45 godina jako ozbiljan, mirne naravi, povučen, postidan, pažljiv, normalan, diskretan traži dvije blisko usko intimno povezane djevojke ili žene ili dame ili prijateljice ili slično koje bi željele intimno druženje, strast, užitak sa starijim momkom, bez obaveza, stop homo, nacija nebitna, molio bi iskren SMS kontakt, prednost Hercegovina'', detalji su iz oglasa objavljenog u jednim dnevnim novinama.

Naime, traženje partnera za intimna druženja i veze postali su svakodnevnica i u oglasima iz Mostara i Hercegovine, a među intimnim oglasima svakako se izdvojio ovaj oglas muškaraca iz Hercegovine koji traži dvije blisko intimno povezane djevojke.

U ostalim oglasima većinom se traže osobe za neobavezna druženja, uz zajamčenu diskreciju, ali se mogu pronaći i oni muškarci koji traže starije muškarce za vezu.

''Momak 30 godina slobodan, traži djevojke i žene koje su željne provoda i intimnih druženja, bez obaveza, Mostar i okolica'', naveo je jedan Mostarac u oglasu.

''Neka mi se javi stariji, ozbiljan i diskretan muškarac, jer i ja sam takav. Prednost, higijena prostor, Mostar i okolica'', navedeno je u drugom oglasu.

Preko oglasa intimna druženja ne traže muškarci, nego i sve veći broj žena.

''Djevojka, crnka, zgodna 35 godina, poziva gospodu na druženje u svom prostoru'', stoji u oglasu.

Žene u oglasima nude ''usluge'' u svom stanu uz zagarantiranu diskreciju.

''Medicinska sestra 47 razvedena vršim usluge u svom stanu, Mostar'', glasi oglas. U drugom oglasu pak stoji kako atraktivna razvedena gospođa 42 iz Mostara vrši ''usluge'' u vlastitom stanu.

Kopirati
Drag cursor here to close