Održana skupština Geodetskog društva Herceg-Bosne

Lifestyle / Flash | 20. 06. 2017. u 10:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godišnja skupština Geodetskog društva Herceg-Bosne održana je proteklog vikenda na Kupresu.

U radnom dijelu podnesena su i usvojena izvješća o radu i izvješće o financijskom poslovanju u proteklom razdoblju te program rada i proračun za iduću godinu.

Također je usvojeno i izvješće o radu Fondacije za stipendiranje studenata geodezije i geoinformatike.

Predsjednik Geodetskog društva Herceg-Bosne Ivan Lesko istaknuo je kako je tijekom protekle godine Društvo nastavilo pozitivan trend rasta i razvitka, zahvalio je članstvu na potpori i suradnji, te izrazio nadu u uspješan rad Društva u budućnosti.

U edukativnom dijelu skupštine sudionicima su prezentirane aktivnosti koje trenutno provodi Federalna uprava za geodetske poslove i imovinsko-pravne poslove.

Ravnatelj Federalne uprave za geodetske poslove i imovinsko-pravne poslove Željko Obradović posebno je istaknuo projekt "Registracija nekretnina", projekt "Izgradnja kapaciteta za unapređenje zemljišne administracije i procedura u Bosni i Hercegovini" – CILAP te nastavak rada na Zakonu o izmjeri i registraciji nekretnina.

Inače, na Godišnjoj skupštini uz članove Društva, sudjelovali su i gosti iz Republike Hrvatske i Republike Srpske, priopćeno je iz Geodetskog društva Herceg-Bosne.

Kopirati
Drag cursor here to close