u Sarajevu

Održana MODAMO.kreARTiva edukacija: Nova znanja predstavljena pred 17 bh.brandova

Lifestyle / Flash | 22. 11. 2016. u 12:44 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučer je dan u City Boutique hotelu u Sarajevu prošao u znaku druge edukacije koju je organizirao MODAMO.kreARTiva tim u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom i uz podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.

Edukacije održane u Sarajevu i u 10. mjesecu u Mostaru, samo su prvi korak k organiziranju trećeg po redu Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva koji se priprema za proljeće naredne godine, točnije za 20.5.2017.,u Sarajevu.

Pred predstavnicima 17 domaćih bh.brandova, mentori su pružili svoja znanja o tri najvažnije teme kada govorimo u uspješnom poslovanju na našem tržištu.

Dan je počeo edukacijom mentorice Arijane Miličević koja je govorila o ispitivanju tržišta, privlačenju novih kupaca, kao i procesima razmišljanja kroz koje prolazi kupac prije odluke o kupovini.
O identitetu branda, brandingu i emocijama koje brand treba probuditi kod kupca, učili smo uz mentora Armina Alijagića. Sa obzirom da je utjecaj društvenih mreža sve veći i činjenicu da čak 75% ljudi poduzme neku akciju inspirirani Instagram objavom, na edukacijama smo se družili i sa uspješnom bh.blogericom Ernom Saljević koja je sve sudionike edukacija podučila što je ključno za privlačenje novih pratitelja bez ikakvih financijskih ulaganja.

''Čak 115 zaprimljenih prijava na edukacije je pokazatelj da uistinu radimo sjajnu stvar za domaću kreativnu industriju, te smo sretni što je njih 17 najboljih dobilo priliku za sudjelovanje na MODAMO.kreARTiva edukaciji u Sarajevu. Vjerujemo da ćemo kroz naše edukacije, kao i Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva koji spremamo na proljeće dodatno osnažiti bh.brandove i pokazati potencijal koji leži u kreativnoj industriji u Bosni i Hercegovini'', prokomentirali su organizatori.

MODAMO.kreARTiva edukacije se dalje sele u Banja Luku, a sve o načinima prijave na ove besplatne edukacije i ostale novosti možete saznati na web stranicama modamo.info i intera.ba, te na društvenim mrežama facebook.com/modamo.kreARTiva te instagram.com/modamokreartiva.

Kopirati
Drag cursor here to close