Održana interaktivna radionica o hip-hop kulturi Hercegovine
PS Flash
OBJAVA: Nedjelja, 23. listopada 2016. 16:00
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Hip Hop radionica flashHip Hop radionica flashHip Hop radionica flashHip Hop radionica flash
0
Hip Hop radionica flash
Hip Hop radionica flash
Hip Hop radionica flash
Hip Hop radionica flash

Plesni studio “Flash”, koji djeluje pri Muzičkom centru “Pavarotti”, danas je za svoje članove organizirao kreativnu radionicu o hip-hop kulturi.

Kroz današnju interaktivnu radionicu članovi PS Flash su se upoznali sa hip-hop kulturom koja je zastupljena u Mostaru i Hercegovni.

Plesni studio “Flash”, koji djeluje pri Muzičkom centru “Pavarotti”,  danas je za svoje članove organizirao kreativnu radionicu o hip-hop kulturi.

Radionica se sastojala od predavanja koje je obuhvatilo sva četiri obilježja/elementa koji čine hip-hop kulturu (grafiti, breakdance, DJ-anje, MC-anje/rep) te praktičnih vježbi izrade grafita, repanja i hip-hop plesa.

''Radionica je organizirana s ciljem edukacije plesača o različitim plesnim stilovima i kulturama koje postoje na našem području. Na taj način plesači su shvatili hip-hop kulturu, i samim tim se praktično približili i poistovijetitili sa ulogama koje će dobiti u novim koreografijama'', priopćeno je iz PS Flash.

Radionicu su predvodili talentirani mladi ljudi iz Hercegovine koji se bave spomenutim aktivnostima, te su u svojim zajednicama prepoznati kao afirmatori i akteri hip-hop kulture: Maid Redžić (Mostar, izrada grafita/writter), Armin Miljević (Mostar, MC), Miljan Buha (Nevesinje, MC), Antonio Čuljak (Mostar, DJ/MC), Tannio Barrio D.R. (Livno, MC, producent), Tea Peco (Mostar, hip-hop plesna radionica).

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.