Odgođen spektakl u Mostaru: Koncert Blaze Bayleya na jesen
OKC Abrašević
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 0:33
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Blaze Bayley i publika
0

O narednom točnom terminu održavanja koncerta u Mostaru, javnost će biti blagovremeno obaviještena.

U Mostaru je trebao gostovati bivši pjevač benda 'Iron Maiden', Blaze Bayley. On je sa svojim sastavom trebao održati koncert 30. srpnja na ljetnoj pozornici OKC 'Abrašević', međutim iz tehničkih razloga koncert je odgođen.

U sklopu svoje svjetske turneje bend Blaze Bayley je Mostar izabrao kao jedan od rijetkih gradova na području Balkana gdje su trebali gostovati, ali nažalost koncert će biti prolongiran vjerojatno za jesen.

O narednom točnom terminu održavanja koncerta u Mostaru, javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Osim Mostara, odgođeni su koncerti u Sarajevu, te Beogradu.

Blaze Bayley, pjevač je heavy metal sastava 'Blaze Bayley' i bivši pjevač sastava Iron Maiden. Bayley je započeo svoju karijeru u rock sastavu 'Wolfsbane'. Kad je Bruce Dickinson napustio Iron Maiden 1993. godine, Bayley je izabran kao zamjena 1994. Snimio je dva albuma s Maidenima.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.