Objavljene nominacije za MTV movie awards 2016.
Glasanje
OBJAVA: Srijeda, 9. ožujka 2016. 9:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
MTV Movie awards
0

Ove godine 'MTV Movie Awards' predstavit će i dvije nove kategorije, 'Istinita priča' i 'Dokumetarac'.

MTV je u utorak objavio nominacije za '2016 MTV Movie Awards', 25. jubilarnu dodjelu filmskih nagrada koja slavi najbolja ostvarenja sedme umjetnosti.

Među nominiranima za najprestižniju titulu, 'Film godine', našli su se 'Avengers: Age of Ultron', 'Creed', 'Deadpool', 'Jurassic World', 'Star Wars: The Force Awakens' i 'Straight Outta Compton'. Posljednje izdanje omiljene filmske franšize, 'Star Wars: The Force Awakens', apsolutni je prvak po broju nominacija i natjecat će se u čak 11 kategorija.

Ove godine 'MTV Movie Awards' predstavit će i dvije nove kategorije, 'Istinita priča' i 'Dokumetarac'.

Kao što je ranije najavljeno, voditelji '2016 MTV Movie Awards' bit će moćni komičarski duo koji čine Dwayne Johnson i Kevin Hart, a kakav su program pripremili i tko će otići sa najviše statua zlatnih kokica premijerno će biti prikazano u prijenosu u utorak, 12. travnja u 22:40 na MTV kanalu!

Specijalno za ovu priliku MTV i Google su udružili snage, pa će se glasanje za najpriželjkivaniju nagradu, za 'Film godine', odvijati tako što će se u Google pretraživač ukucati riječi 'MTV Vote' i prvi među rezultatima pojavit će se nominirani filmovi. O pobjednicima u ostalim kategorijama odlučivat će isključivo glasovi fanova koji već mogu izabrati svoje favorite na MovieAwards.MTV.com, sve do nedjelje, 20. ožujka.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.